Zoek rondom postcode

Autobedrijf Wout Zieleman

Autobedrijf Wout Zieleman

5.7 / 10.0
(1 stem)
Burg. Backxlaan 206
7711AL Nieuwleusen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0529481288
Fax: (+31) 0529484810
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtwout@autozieleman.nl
1 2.8666666666667 1 5.7
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

occasions

Al onze auto’s staan op pagina 1 van de zoekmachines!

Doordat wij 30 jaar lang ervaring hebben in het autovak, altijd zorgvuldig inkopen bij dealer bedrijven en te werken met kleine marges zijn wij in staat om onze auto’s scherp aan te bieden. Onze auto’s staan op de eerste pagina’s van de zoekmachines zoals autotrack, autotrader en autoscout tegen messcherpe prijzen. U moet dan wel sorteren op een vergelijkbaar bouwjaar, met vergelijkbare kilometerstanden en uitvoering. Kijk en vergelijk en u zult bij ons geld besparen.

Specialist in jong gebruikt!
Waarom een nieuwe auto kopen? Koop een jong gebruikte auto en bespaar zo ook duizenden euro’s. Vaak zit er op deze auto’s nog fabrieksgarantie en anders krijgt u die er gewoon bij! Ook zorgen wij ervoor dat onze voorraad grotendeels bestaat uit jong gebruikte auto met een maximum van 120.000 km. Op dit moment hebben wij een voorraad van 75 gebruikte auto’s.

BOVAG erkendHoe herkent u een bij BOVAG aangesloten bedrijf?
Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm, dan mag het onder de  BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.

Werkplaats
Dankzij vakbekwame monteurs en zeer goede test- en afstelapparatuur zijn wij in staat om reparaties uit te voeren voor alle merken auto’s tegen een goede prijs. Ook beschikken wij over nieuwe uitleesapparatuur en kunnen zo alle merken auto’s uitlezen.

Om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden volgt ons personeel regelmatig bijscholingscursussen. Dit is van groot belang, omdat de auto-industrie niet stil zit. De laatste jaren heeft bijvoorbeeld de ontwikkeling van elektronica een vogelvlucht genomen.

Verder hebben wij een goed gevuld magazijn. Hierdoor hebben we vele onderdelen in huis, waardoor wij u vaal nog sneller van dienst kunnen zijn.

Airco Onderhoud
STEK-ERKEND EN DAARDOOR THUIS IN ALLE MERKEN

Onderhoud van het airco-systeem wordt vaak vergeten.
Uw airconditioning dient ieder jaar een keer gecontroleerd te worden.
Lekkage en dus verlies van het circulerende koudemiddel verslechtert uw systeem snel en een defect airco-systeem kost u toch al snel zo'n  € 500,-.

Maak bij ons een afspraak of vraag om deskundig advies.

Ruitschade Neem bij ruitschade altijd direct contact met ons op. Wij kunnen uw ruit op vakkundige wijze vervangen, om uw veiligheid te garanderen.
Een ruit met een kleine beschadiging kan echter uitstekend worden gerepareerd met een speciale hars. Zorg er wel voor dat u er op tijd bij bent, want door de druk en door bijvoorbeeld vorst kan een kleine beschadiging tot een breuk leiden.

Als uw ruit zwaar beschadigd is, moet deze natuurlijk zo snel mogelijk in zijn geheel vervangen worden.  Wij regelen dan de complete financiële afhandeling.

Haal en breng service

U kunt gebruik maken van een unieke haal en breng service bij reparatie of onderhoud aan uw auto.

Wij regelen dan het volgende voor u:

·         Uw auto wordt gehaald en weer terug gebracht

·         Uw auto wordt netjes gewassen in ons Carwash Center met het super carwash behandeling ter waarde van € 15,- en dan weer bij u terug gebracht

Gratis vervangend vervoer

Heeft u uw auto bij ons in onderhoud en wilt u wel blijven rijden? Wij hebben 5 auto’s ter beschikking gesteld waarvan u dan gebruik kunt maken. Allen de brandstof kosten zijn voor uw rekening. Zo ziet u: Wij houden u mobiel!

Kenmerken

Autodealer van:
Citroen
Ford
Opel
Peugeot
Renault
Seat
Volkswagen
Diensten:
APK keuring
Auto onderhoud
Inruilen oude auto
Lease
Schadeherstel
Verkoop occasions
airco onderhoud
ruitreperatie
carwash center
haal en breng cervice
gratis vervangend vervoer
aanhanger verhuur

Reviews

Plaats een review
|
Het leek allemala mooi
Ik kwam hier voor een Ford Focus 2.0 uit 2004 kijken. Een op de foto's mooie auto en was volgens de verkoper bij Wout Zieleman altijd onderhouden. Ik heb een paar keer gebeld en navraag gedaan naar de auto. Tweemaal over (gezien slechte ervaringen uit verleden) gevraagd of de auto netjes was en geen schade had. Beide verkopers die ik heb gesproken (volgens mij broers) zeiden dat de auto schadevrijwas. Natuurlijk zaten er kleine klasjes op, maar dat noem ik gebruikersporen. Beide verkopers zeiden, dat ze naar buiten waren gelopen en noemden op wat krasjes op de voorbumber en krasjes van nagels bij de handgreep na, niets bijzonders. Ik heb daarom besloten de auto te gaan bekijken, nog even gebeld van de voren, dat ik er aan kwam en of de auto er nog stond. Eenmaal aangekomen schrok ik de Ford Focus met kenteken 17-NS-RF daar met behoorlijke schade. Over een lengte van 1,5 tot 2m had de auto een paaltje geschrampt. Met als gevolg krassen en een diepere kras. Toen ik de verkoper erop aansprak, liep hij weg en liet ons 10 minuten staan. Ik was er al klaar mee, ik wees hem nogmaals op de schade en het feit dat ik hem gevraagd had of de auto schades had. Hij keek beetje raar en vertelde dat het hem niet op was gevallen. Hij haalde er een collega op (familielid?) en die vertelde dat er twee delen gespoten moesten worden, dat de kosten 750 euro waren, 500 euro moest ik bijbetalen, als ik de auto klaar wilde hebben. We hadden over de telefoon al over een prijs van 3400 euro gesproken. De verkoper heeft mij nog gevraagd of ik er nog in wilde zitten. Maar was er al klaar mee. Ik had niet voor niets een uur en 10 minuten in de auto gezeten. Toen ik hem hiermee confronteerde, wat ik er van vond, deed meneer niets. Dit is het type bedrijf wat niet eens excuses aanbiedt of een bak koffie. Na een bak koffie en een wel gemeende excuses was ik mogelijk met een ander gevoel huiswaarts gereden.... Normaal geef ik geen dikke onvoldoendes, omdat dat niet representatief is voor het gemiddelde. Maar deze zielige mannen verdienen het. Absoluut kan ik deze arogante mensen niet aanbevelen. 1 ster is nog te veel.
Veel aanbod.
Onpersoonlijk. Geen betrokkenheid. Geen kennis van auto. Auto was smerig. Auto's staan te dicht op elkaar (niet echt minpunt). Auto had schade, wat ze me hadden moeten vertellen vooraf.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

Auto Dealer Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact