Zoek rondom postcode

Ad van de leest Autobedrijf

6.1 / 10.0
(5 stemmen)
baron van de bogaerdelaan 14
5473AV Heeswijk Dinther
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 0413292211/0620218186
Fax: (+31) 0413294493
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@autobedrijfadvandeleest.nl
51.648935.46489
5 3.0934579439252 13 6.1
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uurZaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Kenmerken

Diensten:
APK keuring
Auto onderhoud
Inruilen oude auto
Verkoop occasions

Reviews

Plaats een review
|
oplichter!
Koop hier geen auto, deze man besodemieterd je! We hebben hier een zeer dure auto gekocht, ver boven ons budget waar we lang voor gespaard hadden. Het begon met de accu...tot 2x toe stuk, uiteindelijk zelf een nieuwe erinlaten zette. Door de anwb (auto hadden we pas 1 dag...) de draagarm en de schokbreker moest een nieuwe op, dit zou af doen. Nu echter een maand na de aankoop rammels uit de auto. Schokbrekers eronder die gewoon helemaal krom zijn en de draagarmen zijn gewoon stuk! Niets vervangen door hem, dat was overduidelijk!!! Onze radio deed het ook niet, die zou t bij aflevering werken..echter was dit niet het geval en moeten we het zelf maar oplossen, want af..ja die heeft er geen verstand van (zijn eigen woorden!) Wat als ik me nou kapot had gereden met 2 jonge kinderen van 1 en 3 jaar??? Bedankt ad voor je goede service!!! KOOP HIER NIETS!!! OPLICHTER!!! EEN AUTO VAN 4250 EURO MOET GEWOON GOED ZIJN!!! Deze man heeft te veel mooie praatjes!
Achteraf geen enkele!!!!
Slechte service, geen garantie, mooie praatjes die hij niet waar maakt, deze man is oplichter eerst klas!
Waardering:
1.0 2.0
|
Vertrouwen
Wederom een auto gekocht bij Dhr van Leest, de vorige van minder dan 1500 euro heeft meer dan 110000km meegegaan zonder problemen, nu een polo 1.9d voor mn dochter gekocht en ook deze na drie weken loop perfect, bij de koop werd er vooral bijverteld dat als er problemen zijn kom ff terug en we lossen het netjes op..... goeie ervaringen met dit bedrijf
service, scherpe prijs, koffie en gezellige prater
nog niet gevonden
Waardering:
5.0 10.0
|
Ad van Leest kent geen garantie
Audi Q5 gekocht bij Ad van der Leest van het begin af aan heeft deze auto olie gebruikt 1 liter op de 500 km. Moest mijn rijstijl aanpassen!! Auto zou een beurt hebben gehad maar moest de luchtfilter maar eens vervangen, na de afleveringsbeurt. Veel mail en telefoon verder maar Autobedrijf Ad van Leest kent geen garantie. Geen aanrader om hier een auto te kopen.
Heeft hij geen
Mooie praatjes maar problemen voor klanten op lossen kent deze man niet. Geen aanrader van mijn kant af.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer tevreden!
Goede service
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een tegenvaller!
Eind maart hebben wij een auto bezichtigd bij autobedrijf Ad van der Leest. Na overleg hebben wij een prijs afgesproken inclusief keuring en extra check van koelvloeistof en werking van de 4x4. De week daarop konden wij de auto ophalen en de koop rondmaken. Op de weg naar huis moesten wij binnen een uur van de weg af omdat de temperatuur van de auto te hoog was. Wij hebben meteen contact opgezocht met het autobedrijf en afgesproken de auto ‘s maandag naar een garage te brengen. Bij de garage bleek de auto een lekke koppacking te hebben. Hier was volgens de eigenaar van het autobedrijf goed naar gekeken (koelvloeistof). Weer hebben we contact opgenomen met het autobedrijf en kregen geen goed nieuws. Hij wilde graag de auto terug hebben in Brabant, zelf de reparatie doen en was niet van plan alle onderdelen te vervangen. Daarnaast waren de helft van de kosten van de reparatie voor ons. Wij gingen hier niet mee akkoord en wilden de auto graag terugbrengen en het geld terug. Ook hier ging hij niet mee akkoord. We konden de auto wel terug brengen maar kregen niet het volledige aankoopbedrag retour. Wij vinden dat dit autobedrijf niet klantgericht is en kwalitief geen goede auto’s levert.
Koffie
Service Klantgerichtheid Geen verstand van technische aspecten van de auto
Waardering:
1.0 2.0
|
Goed
Ik heb bij dit autobedrijf een bus gekocht en ben er tevreden over.
Goed voor weinig geld
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
autohandelaar
Ik heb bij autobedrijf van de Leest een auto gekocht en ben niet tevreden. Aircopomp was defect,radio werkte niet,uitlaat was niet afdoende gerepareerd. Dit autobedrijf adverteerd met incorrecte advertenties,waarvan de km standen niet klopppen en de opties waarmee wordt geadverteerd niet op de auto zitten
geen
pas op als je daar een auto koopt,controleer alles voor je tot koop overgaaten maak duidelijke afspraken
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer tevreden
Heb in januari een auto gekocht bij meneer van de leest, en ben er echt heel erg blij mee. De auto is netjes afgeleverd met een onderhoudsbeurt, en helemaal gepoetst. Mijn schoonvader heeft er 2 weken geleden ook een auto gekocht, en is er ook zeer content mee.
Leuk bedrijf met naar mijn inziens mooie en betaalbare auto's. En mijn ervaring zeer correct
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed!
Nette auto gekocht voor zeer scherpe prijs. Goede service. Kan me dan ook totaal niet vinden in de teksten hierboven. Raad het zelf aan!
Goede service, scherpe prijs
Waardering:
5.0 10.0
|
Pas op!!!
zeer slecht, verkoopt auto als of het van goud is. Ik heb een peugeot 406 coupe gekocht in november. Maar de auto heeft erg veel gebreke, en is totaal niet in orde zoals was belooft. V.d.leest is ook niet bereid de gebreke te herstellen. De afspraak was dat de auto 100% in orde zou zijn. De versnellings bak is kapot, achterschokbrekers kapot, alle vier de remschijven kapot, motorstoring ivm katlisator/ lamdasonde, mistlampen voor kaptop, iedere week een liter olie bijvullen, 1 remklauw voor kapot, accu kapot, banden slecht, rechter ruitenwisser werkt niet, kilometer teller werkt niet. Kortom een waardeloze en gevaarlijke auto. Mijn advies koop geen auto van deze waardeloze verkoper.
Geen
Mooie praatje en slechte auto's
Waardering:
1.0 2.0
|
Ook grote twijfel
Wilde Audi A6 kopen met 215.000 op de teller,auto starten al niet ( accu leeg ) daarna,onrustige moter.km stand bleek 224.210 te zijn,klopte dus niet,heb de auto maar laten staan...
Tis gewoon handelaar,volgens mij ook zonder garage.......
Waardering:
2.0 4.0
|
???????
kilometerstand in advertentie en daadwerkelijke kilometrstand klopte niet.??????? Dan komen de twijfels al boven,niet aangesloten bij NAP.
Waardering:
3.0 6.0
|
Zeer slecht bedrijf
peugeot 406 coupe uit 2001 gekocht. de auto zou in zeer goede staat zijn en dealer onderhouden en 100% in orde. Nu blijkt dat de auto n zeer slechte staat is. tijdens proef rit kwam een en ander naar voren, en dat zou worden gerepareed. bij aflevering bleek dat er niks was gebeurd, er zat zelf geen olie in het blok. remschijven voor kapot, 1 rem klauw kapot, mist lampen voor kapot, schokbrekers achter kapot, motor storing, rem schijven achter totaal verroest, alle remblokken versleten, accu kapot, banden slecht, elke week 1 liter olie bijvullen, rechter ruitenwisser werkt niet, kilometer teller werkt meestal niet enz... Gevraag om herstel, maar dat wilde hij niet, want het is geen nieuwe auto. ontbinding van koopovereenkomt voorgesteld, geen reactie. nu naar de rechter.
Geen
te mooie praatjes, slechte auto, zeer veel achterstallig onderhoud simpel weg alles gelogen over de staat van de auto.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

CCC Classic Car Company(8.4/10.0)0.6km
Heeswijk Dinther - Veldstraat 3
 
 
John Vorstenbosch(5.8/10.0)0.6km
Heeswijk Dinther - Kanaaldijk Noord 26
 
 
R. v.d. Broek Handelsmij.(7.6/10.0)1.3km
Heeswijk Dinther - Oranjestraat 38
 
 
Europe Trucks en Trailers(8.8/10.0)1.4km
Heeswijk Dinther - Het Geerke 10
 
 
Hommeles(8.0/10.0)1.4km
Heeswijk Dinther - Kastanjedreef 11
 
 
John van Bakel Auto's(7.8/10.0)1.7km
Heeswijk Dinther - Pastoor Lathouwersstraat 4
 
 
SA Cars(6.4/10.0)3.2km
Berlicum Nb - Haffertsestraat 27-a
 
 
Noddevelt Trading(8.2/10.0)3.3km
Berlicum Nb - Zandstraat 37
 
 

Plaatsen in de buurt

Berlicum Nb - Den Dungen - Gemonde - Nistelrode - Nuland - Schijndel - Sint Michielsgestel - Sint-Oedenrode - Veghel - Vinkel
Auto Dealer Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact